Om Eliza Jarl Estrup

Efter en kandidatgrad i palæontologi, med speciale i dinosaurers termoregulering, havde jeg lyst til at kaste mig over nye perspektiver af mit forskningsfelt, og savnede især lidt menneskelige aspekter i det daglige arbejde.

Efter jeg var med på Geocenter Møns Klints grønlandsekspedition i 2012, deltog jeg derfor også i designprocessen af den nye dinosaurudstilling på stedet, og har nu været så heldig at få lov til at lave et treårigt ph.d.projekt i samarbejde med Geocenter Møns Klint og Institut for Naturfagenes Didaktik på Københavns Universitet.

Projektet handler om formidling af palæontologi i udstillinger, og hvordan/hvorfor dinosaurer egner sig så godt til netop denne formidlingsform, samt hvilke aspekter af palæontologien der gør den velegnet som repræsentant for formidling af naturvidenskab generelt.

Det har givet mig mulighed for på samme tid at beskæftige mig med dinosaurer, med museumsgæster, og med kreative processer i udstillingsdesign, hvilket jeg nyder meget – og det er denne spændende proces, jeg vil forsøge at dele med så mange som muligt på denne blog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *