Om GeoCenter Møns Klint

GeoCenter Møns Klint er et geologisk oplevelsescenter, hvor fortællingen om Danmarks Fødsel formidles.

Med udgangspunkt i kridtformationerne, der udgør Møns Klint, fortælles om de geologiske processer der har dannet klinten, flinten og fossilerne, om de dyr der levede på dannelsestidspunktet, og den nutidige natur,  som fortidens begivenheder har ført til.

GeoCenter Møns Klint bruger moderne formidlingsteknologi og personlig kontakt med guider for at give gæsterne den bedst mulige oplevelse og  størst muligt vidensmæssigt udbytte af besøget i udstillingen og på klinten.

Når gæsterne har købt billet til GeoCenter Møns Klint har de adgang til både udstillinger, 3D biograf og guidede ture og aktiviteter udendørs. Således kobles udstillingsoplevelserne med “ekspeditioner”  såsom fossiljagt på stranden, mountainbiketur i det bakkede istidslandskab  med videre, for at skabe en helhedsoplevelse af Møns Klint og for at give mulighed for oplevelser i al slags vejr.

GeoCenter Møns Klint ønsker til stadighed at udvikle sin viden om formidling og de oplevelser der tilbydes gæsterne. Derfor er samarbejdet om et didaktisk forskningsprojekt sat i værk i samarbejde med palæontolog Eliza Jarl Estrup.

Læs mere om GeoCenter Møns Klint på:

www.moensklint.dk

www.facebook.com/moensklint.dk

En tanke om "Om GeoCenter Møns Klint"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *